Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΝ "ΠΛΗΡΩΝΩ" ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ!



ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ «ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ»
Πριν ανακοινώσουν αυτό το χαράτσι, ξέρανε ότι 8 στους 10 δεν είχαν να πληρώσουν ούτε τα προηγούμενα χαράτσια. ΑΡΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ. Ξέρουν ότι δεν πρόκειται να «εισπράξουν» και δεν τους ενδιαφέρει καν! Έχουμε πια συνθήκες 1-1-4. Έχουμε δικαίωμα ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να αντισταθούμε. Για την Αξιοπρέπεια και την Ανθρωπιά μας. Για το Μέλλον των Παιδιών μας.
ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ
Πας στο ταμείο ή το ταχυδρομείο και πληρώνεις “έναντι” το ποσό πλην το χαράτσι. Υπάρχει ο θεωρητικός κίνδυνος σε 44 μέρες να σου κόψουν το ρεύμα (παράνομα και αντισυμβατικά, αλλά όπως όλοι ξέρουμε ζούμε σε Ανομία).
Αν το κάνουμε πολλοί τι θα μας κάνουν; Αν δεν ανοίγουμε την πόρτα στα (ιδιωτικά) συνεργεία που θα στείλει η ΔΕΗ (ΑΝ λέμε) να κόψει το ρεύμα; Μπορείς επίσης, αν η παροχή κοπεί από το ρολόι, να το ξανασυνδέσεις μόνος σου, ρώτα έναν ηλεκτρολόγο πώς. Είναι πανεύκολο. Κι έχε υπόψη σου κι οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ θα είναι ΜΑΖΙ ΜΑΣ, αν αρχίσουν να κόβουν το ρεύμα από την κολώνα. Και σύντομα ομάδες Πολιτών θα περιφρουρούν τις γειτονιές.
Ναι, έτσι πλέον θα είμαστε στα όρια της Νομιμότητας, αλλά αυτοί ήδη παραβιάζουν το Νόμο με το να στο κόψουν για άσχετη «οφειλή». Όπως κουρελιάζουν ενάμιση χρόνο τώρα ακόμη και το Σύνταγμα.
Το ζήτημα είναι πως κι αν δεν το κάνουμε όλοι, αφού υπάρχουν κι  οι πουλημένοι στην Τραπεζική Χούντα, ΣΙΓΟΥΡΑ  ΘΑ  ΤΟ  ΚΑΝΟΥΜΕ  ΟΣΟΙ  ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

1 σχόλιο:

  1. Έτσι για τους τύπους δώστε στους εισπράκτορες της Χούντας κι αυτό -->
    http://ellpol.blogspot.com/2011/08/blog-post_22.html?spref=fb

    ΑπάντησηΔιαγραφή