Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Η Τελευταία μας Ευκαιρία πριν την Ολική Καταστροφή του Μνημονίου 2


Δεν φτάνει μόνο η οργή. Δεν φτάνει μόνο ο ενθουσιασμός. Η Συμμορία με χαρά βλέπει ν' αρχίζουν "τα μπάνια του λαού". Είμαστε σε αδιέξοδο. Το μόνο που πετύχαμε ως τώρα ήταν να αντιληφθούν την πραγματικότητα πολλοί, αλλά όχι αρκετοί. Μήπως πρέπει να το αρχίσουμε απ' την αρχή; Μας παίρνει τώρα να κάνουμε πίσω; Μόνη λύση να συνεχίσουμε.
Ας πάμε στις Πλατείες κι ας μαζευτούμε όσοι συμφωνούμε σε μια κοινή πλατφόρμα. Με το να πελαγοδρομούμε σε ελάσσονα ζητήματα αυτές τις 26  μέρες, ξεχάσαμε ότι το δάσος καίγεται. Και πλέον καιγόμαστε ("Χεσοπρόθεσμο")

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΚΟΙΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΩΣ ΕΞΗΣ:
1. Όχι σε "λογικές" Μνημονίου, στάση πληρωμών προς τοκογλύφους και διαπραγμάτευση του "Χρέους" από μηδενική βάση. Το έκαναν Αργεντινή και Ισλανδία και σώθηκαν. Αν ξινίσει η ΕΕ, έξω απ' την ΕΕ. Δεν υπάρχει λόγος να θυσιαστούμε για ανύπαρκτα "ευρωπαϊκά ιδεώδη", ΕΠΕΙΓΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ! Λύσεις υπάρχουν και είναι απλές, δοκιμασμένες και αποτελεσματικές ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ!
2. Όχι στο ξεπούλημα-χάρισμα στρατηγικών αγαθών (νερό-ενέργεια-υποδομές) και επικίνδυνων υλικών όπως ο τζόγος (ΟΠΑΠ)
3. Νέο Σύνταγμα που να προβλέπει δημοψηφίσματα που προκαλούν οι Πολίτες, με πιθανό ερώτημα και διάλυσης της Βουλής, ώστε να ανακαλούνται οι εκλεγμένοι όταν προδίδουν. 
4. Για όλα τ' άλλα, από τον καπιταλισμό ως την καρέτα-καρέτα, ας αποφασίσει ο Λαός δημοκρατικά, στα πλαίσια του δημοκρατικού Συντάγματος, που ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ.

ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΟΣΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ Σ' ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑ ΚΟΙΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.
Με πυρήνα την κάθε Πλατεία. Και οργανωτικό Συνέδριο το συντομότερο δυνατό.
Ή ας περιμένουμε να μας φάνε ζωντανούς οι κανίβαλοι των Παπανδρέου-Σαμαρά και Σία.

Η "Σπίθα" δεν δούλεψε, το κόμμα του Δημαρά δεν τράβηξε, αλλά κανείς δεν περίμενε να τραβήξουν. Η προσπάθεια του Καζάκη τώρα τρέχει, αλλά θέλει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ για να γίνει ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΗ πρόταση, ΑΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ (που είναι το ζητούμενο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου